ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Ο Ιππικός Όμιλος Πλακιά σας καλοσωρίζει στην πανέμορφη Κρήτη, το ιδανικό νησί για μοναδικές και αξέχαστες διακοπές. Με χαρά σας προσκαλούμε να διασκεδάσετε ιππεύοντας ένα από τα άλογα, τα πόνυ ή τα γαϊδουράκια μας - χωρίς να έχετε ιδιαίτερη εμπειρία - δίπλα στις πανέμορφες παραλίες και στην ευρύτερη περιοχή του Πλακιά, στη νότια πλευρά της Κρήτης.


Οι Υπηρεσίες μας


Ο Ιππικός Όμιλος Πλακιά προσφέρει μαθήματα ιππασίας μικρής διάρκειας(στην ελληνική, αγγλική και γερμανική γλώσσα) για παιδιά και ενηλίκους, αρχάριους και πιο προχωρημένους. Σκοπός των μαθημάτων είναι να δώσουμε στους αναβάτες τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια καλή εξοικείωση με τα άλογα ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν στις εκδρομές που διοργανώνει το κέντρο ιππασίας. Οι πιο προχωρημένοι μαθητές εκπαιδεύονται από το προσωπικό μας σε επίπεδο που είναι αντίστοιχο της εμπειρίας τους.
Όλα τα μαθήματα είναι ατομικά, και οι αναβάτες έχουν την αποκλειστική προσοχή των εκπαιδευτών τους.

Για τους επισκέπτες μας που γνωρίζουν ιππασία, οργανώνουμε εκδρομές ιππασίας με άλογα, πόνυ ή γαϊδουράκια με τη συνοδεία έμπειρων οδηγών. Οι εκδρομές οδηγούν τους αναβάτες προς στους λόφους και τις ημιορεινές περιοχές του Πλακιά, ανάμεσα από ελαιώνες, πορτοκαλαιώνες και ποταμάκια, καθώς και δίπλα στις πανέμορφες παραλίες Δαμνόνι, Αμούδι και Πλακιάς.
Όλες οι διαδρομές των εκδρομών είναι πολύ γραφικές: η χλωρίδα και η πανίδα είναι φανταστικές, η θέα θα σας κόψει την ανάσα σε ένα περιβάλλον που σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε μια ήρεμη ή "ζωηρή" ιππασία ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Οι επισκέπτες μας χωρίς εμπειρία, μπορούν να επιλέξουν μια εκδρομή με πόνυ ή γαϊδουράκια ή να συμμετάσχουν σε σύντομα μαθήματα ιππασίας. Ο Ιππικός Όμιλος Πλακιά έχει πολλά άλογα μικρού μεγέθους και γαιδουράκια ήσυχα, ασφαλή, με πολύ καλό χαρακτήρα που χρησιμοποιούνται όχι μόνο στα μαθήματα ιππασίας αλλά και στις εκδρομές μας.

Από το 2013, ο Ιππικός Όμιλος Πλακιά έχει δημιουργήσει ομάδα αθλητικής ιππασίας, όπου παρέχονται προχωρημένα μαθήματα αθλητικής ιππασίας, δεξιοτεχνίας, υπερπήδησης εμπροδίων σε ετήσια βάση, και συμμετέχει σε αθλητικούς αγώνες ιππασίας στην Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ώρες Λειτουργίας

  • 08.00-14.00 και 16.00-20.00.
  • Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι ώρες λειτουργίας μπορεί να αλλάξουν λόγω της υπερβολικής ζέστης.

Δραστηριότητες - Εκδηλώσεις

Δραστηριότητες - Εκδηλώσεις